Reiki kezelés

A Reiki kezelés egy szelíd technika természetes öngyógyító rendszerünk aktiválására, a fizikai és az energetikai blokkok feloldására, valamint az ellazult és harmonikus állapot elősegítésére. Próbáld ki Székesfehérváron és lépj kapcsolatba velünk, ha kérdésed van!

reiki kezelésAlapja az univerzális energia csatornázása, mely hatékonyan támogatja ezt a folyamatot. Mellékhatásoktól mentes, nem kell aggódnunk a negatív töltések átvételétől sem. A Reiki kezelés során az energia áramoltatása felette áll a világban jelenlévő (azt alakító, mozgató) kettősségnek. Így a Reiki kezelés mindenki számára ajánlható, legfeljebb enyhe tisztulással járó tünetekkel kell számolnunk. A kezelést követően energikusnak, harmonikusnak fogod érezni magad, már az első kezelést követően megtapasztalható a reiki kezelés pozitív hatása mentális és fizikai állapotodra. Hitrendszertől függetlenül működik.

Hogyan hat a Reiki?

Ahogyan fizikai testünket átjárják a vérerek és idegpályák, úgy hálózzák be nem látható testszintjeinket a meridiánok, vagy más néven az energiapályák. Ezek éppen annyira fontos részei az életben maradásunknak. Amikor toxinok / energetikai blokkok felhalmozódnak a szervezetünkben, elakad a nyirok áramlása, mely újabb blokkokat hoz létre. Legtöbbször ezt észre se vesszük a mindennapok során, csak ha már megbillent az egyensúly és a különböző fizikai tünetek elkezdenek jelentkezni. Lehet először csak fáradékonyabb leszel, aztán azt veszed észre, hogy fájnak a vállaid, merev a hátad, végtagod, esetleg nyomást, fájdalmat érzel a fejedben.

A reiki kezelés segítségével nem szükséges megvárnunk, hogy kialakuljanak azok a fizikai tünetek, melyet a köznyelv betegségnek nevez. De ha már megtörtént a baj, akkor is hatékony segítség a terápia, mely egyaránt jó pszichés és fizikai problémák esetén is.

A terápia során a kezelő egy tiszta energia keresztül közvetíti az energiát az energiahiányos szervezet számára, feloldva a blokkokat, feltöltve a területet – ez a Reiki kezelés lényege. Így a szervezet energia rendszeres visszaáll a természetes folyamatába – mert az energia alaptermészete, hogy mozgásban van – és lényegében így önmagát gyógyítja meg a plusz közvetített energia segítségével.

Milyen egy Reiki kezelés?

A kezelés egy rövid beszélgetéssel kezdődik, amelyben elmondod panaszod és hogy mire kéred a reikit. Ha korábban nem hallottál erről a keleti gyógymódról, egy rövid tájékoztatást kapsz a működéséről. Ezután felfekszel a kezelőágyra, és elkezdődik a kezelés, mely általában a fejtől halad a talpak felé, először a hasi oldalon, majd a hát kezelésével folytatódik. Az energetizálás az érintett területek finom érintésével történik. A Reiki közvetíthető tenyérrel, ujjbeggyel, szemmel és lélegzettel is. Emellett egyes esetekben a kezelő alkalmazhat finom ütögetést, simítás és nyújtást is a kezelés alatt, vagy a végén.
A kezelés alatt a Reiki hatására a kellemesen ellazulhatsz, melegséget, bizsergést érezhetsz a különböző területeken, az sem ritka, hogy valaki belealszik.
A Reiki kezelés igény szerint a tapasztalatok, kérdések átbeszélésével záródik

Gyakorlati tudnivalók

A Reiki kezelés mindig kényelmes ruhában történik, kezelőágyon vagy széken.
A kezelések Székesfehérváron, a belvároshoz közeli kezelőhelyen történnek. A kezelésekre telefonon kell bejelentkezni, legalább 24 órával korábban.
A Reiki kezelésre célszerű kb. másfél órát rászánni.
ára: 7.000 Ft/alkalom.

Bővebb információ és bejelentkezés:
Szabó Gábor – 70/414-0508