04/3/13

Méregtelenítés reiki segítségével

Bár elsőre furcsának tűnhet, de a reiki és a méregtelenítés fogalma szorosan összekapcsolódik, és egy teljesen természetes folyamatról van szó. Egy általános reiki kezelés során ugyanis az energia feloldja a szervezetben felhalmozódott toxinokat és energetikai blokkokat, serkentve az áramlást és a regenerációt. Ennek pozitív hatása nagyon hamar megtapasztalható, sok ember megkönnyebbült, fájdalmaktól mentes, friss lesz a kezelés végére. Azonban célzottan is serkenthetjük reikivel a méregtelenítést a következő módokon. Olvass tovább!

03/15/13

Reiki a várandósság alatt és után

reikibaby1Amikor valaki kismama lesz, hirtelen kért és kéretlen információk özöne halmozza el, s ezek közül a legtöbb valamilyen tiltás. Ne fesse a haját, ne simogasson macskákat, ne használjon durva vegyszereket, ne erőltesse meg magát, ne üljön sokat, szedjen ezt, ne szedjen azt, stb… A rengeteg figyelmeztetés hatására sok kismama csak még stresszesebb lesz, és ez nincs túl jó hatással a születendő gyermekre. Ráadásul a sok tiltás, odafigyelés még csak az anyuka testi egészségére vonatkozik. Hol vagyunk akkor a lelki egészség és az anya-gyermek kapcsolatra való fókuszálástól?

Olvass tovább!

03/10/13

Miért jó reiki klubba járni?

A reiki tanfolyamot követően mindenkiben elevenen él tanultak és nagy a lelkesedés is. Azonban, ahogy távolodik a kurzus időpontja úgy kopik az emlékezet és megcsappanhat az igyekezet is. Sok ember érzi azt, hogy egyedül nem mindig egyszerű a reikit gyakorolni. Talán mert a családja nem elfogadó új hobbija kapcsán, vagy mert nagyon sűrűek a hétköznapok.. Legtöbbször az merül fel, hogy az önkezelés és az önálló gyakorlás nem ad kellő élményt és tapasztalatot a további fejlődéshez. Ezért kézenfekvő megoldás az, hogy érdemes eljárni reiki klubba, ahol a csoportban gyakorlás közösségi élményt is ad. Olvass tovább!

03/4/13

Háziállatok kezelése reikivel

Bár Usui mester főként az embereknek szánta a reikit, ettől még természetesen használható minden élőlény, így az állatok kezelésére is. A jelen korban, amikor az otthoni háziállat tartás mindennapossá vált, jogosan merülhet fel a kérdés, miért ne adjunk reikit házi kedvenceinknek, támogatva jólétüket? A reikit rendszeresen használva növelhető a vitalitásuk, segít, ha meg akarjuk nyugtatni őket, vagy kiváló épp úgy fájdalomcsillapításra is.

Olvass tovább!