Miért jó reiki klubba járni?

A reiki tanfolyamot követően mindenkiben elevenen él tanultak és nagy a lelkesedés is. Azonban, ahogy távolodik a kurzus időpontja úgy kopik az emlékezet és megcsappanhat az igyekezet is. Sok ember érzi azt, hogy egyedül nem mindig egyszerű a reikit gyakorolni. Talán mert a családja nem elfogadó új hobbija kapcsán, vagy mert nagyon sűrűek a hétköznapok.. Legtöbbször az merül fel, hogy az önkezelés és az önálló gyakorlás nem ad kellő élményt és tapasztalatot a további fejlődéshez. Ezért kézenfekvő megoldás az, hogy érdemes eljárni reiki klubba, ahol a csoportban gyakorlás közösségi élményt is ad.

reiki meditációEzek a reiki klub foglalkozások lehetőséget biztosítanak nemcsak a már megismert technikák gyakorlására, hanem a felmerülő kérdések megválaszolására, egymás megkezelésére, a sűrített reiki adására is, mely mindig nagy élmény mindenki számára. Igény szerint alkalom van a japán haladó kezelési technikák megismerésére és a tapasztalatok vagy az elméleti alapok további elmélyítésére.

Ez általában egy természetes igény, mely kimozdít a mindennapok monotóniájából és segít abban, hogy kitartóak és egyre eredményesebbek legyünk a reiki rendszeres (otthoni) használatában. Ha valaki a magasabb szintekre szeretne lépni, mindenképpen érdemes a reiki klub foglalkozásokba bekapcsolódni, hogy kellő kezelési és elméleti tapasztalatra tegyen szert, mely elengedhetetlen a tanításhoz. Ezen felül segít átlendülni a kezdeti bizonytalanságon és tapasztalatlanságon, jól használható és gyakorlatias segítséget, magabiztosságot lehet szerezni, mely pozitív élményt és megerősítést ad. Lehetőség van egymáson, több ember segítségével is megtapasztalni az egyes technikákat. Ugyanis míg valaki kezdő, általában csak szűk  családjában próbálgatja a tanultakat. Így minden alkalommal egyre több és több tapasztalattal távozik az, aki eljön hozzánk a székesfehérvári reiki klubba.

Mire számíthatsz egy foglalkozáson?

  • közös meditáció
  • reiki kör gyakorlat
  • egymás kezelése
  • különböző technikák gyakorlása
  • kérdések & válaszok

Ki jöhet a reiki klubba?

  • már végzett reiki gyakorlók
  • esetenként érdeklődők, akik ismerkednének a módszerrel, kipróbálnák a kezelést

A reiki klub foglalkozásra nincsen általános standard, így érdemes a részletekről az adott mestertől érdeklődni, akihez járni szeretnél. Pl. mennyibe kerül, a foglalkozás menete, gyakorlata részben lehet különböző.

Ez a bejegyzés a Reiki kategória cikke.